20%
, , , ,

Baltyminis pudingas (450 g)

Original price was: 33.49 €.Current price is: 26.79 €.

JAUNUMS PRODUKTU diapazonā!

Ar ieškote deserto be kaltės, kuris patenkintų jūsų smaližius ir pagerintų jūsų mitybą? Šis kreminis, skanus desertas stebina savo greitu ir lengvu paruošimu – be jokio gaminimo! Vienoje porcijoje yra 25 g baltymų ir be pridėtinio cukraus1, todėl baltyminis pudingas yra puikus pasirinkimas kaip desertas, užkandis tarp valgymų ar po treniruotės.

1. Pudingas su daug baltymų sudėtyje: mūsų baltyminiame pudinge gausu aukštos kokybės baltymų, kurie padeda statyti Jūsų liesą raumenų masę bei palaiko sklandų organizmo funkcionavimą, papildo kūną itin svarbia maistine medžiaga. Tai puikus užkandis norintiems patobulinti savo sveikos mitybos rutiną ar tiesiog palaikyti sveiką gyvenimo būdą.

2. Jokio pridėtinio cukraus: Skirtingai nuo tradicinių pudingų, kuriuose yra cukrų, mūsų baltyminis pudingas yra skanus sprendimas, kuris patenkins jūsų potraukį be papildomų kalorijų. Mėgaukitės saldumu be sąžinės graužaties jausmo!

3. Įvairiapusis malonumas: Nesvarbu, ar mėgaujatės juo kaip užkandžiu po treniruotės, ar kaip desertu po vakarienės, mūsų baltyminis pudingas puikiai tiks bet kuriai jūsų dienos daliai. Jūs netgi galite įmaišyti savo mėgstamus priedus – riešutų sviestą, vaisius ar granolą, kad gautumėte papildomo skonio ir maistingumo!

4. Patogus ir paruoštas valgyti: Mūsų baltyminis pudingas yra patogioje pakuotėje, todėl jį lengva pasiimti keliaujant. Puikiai tinka įtemptam gyvenimo būdui, užtikrina, kad niekada nereikės daryti kompromisų dėl savo mitybos.

5. Sumažinkite potraukį nesveikiems saldėsiams: Mūsų kreminis sodrus pudingas ne tik suteikia Jūsų kūnui naudingų maistinių medžiagų, bet ir patenkina desertų potraukį. Nepatikėsite, kad valgote ką nors sveiko!

Padarykite protingą pasirinkimą savo sveikatai neprarandant skonio. Pasilepinkite mūsų baltyminiu pudingu šiandien ir Jūsų kūnas jums padėkos!

Bez sintētiskiem garšas pastiprinātājiem, krāsvielām un sintētiskiem konservantiem!

GymQueen baltyminis pudingas, pagamintas Vokietijoje iš aukščiausios kokybės medžiagų, užtikrina saugų vartojimą.

Grynasis kiekis – 450 g sauso mišinio. Vidutiniškai 15ka porcijų.

SKU: FNSPPN01 Kategorijas: , , , , Tagi: , ,

Atraskite mūsų naują desertų klasikos interpretaciją – GYMQUEEN baltyminį pudingą! Šis purus, lengvas, kreminis ir neįtikėtinai skanus pudingas, pagamintas iš išrūgų baltymų, suteikia tobulą skonį be pridėtinio cukraus* ir be jokio sudėtingo paruošimo.

Tiesiog plaktuvėje sumaišykite 1 kaušelį (30 g) miltelių su 200 ml neriebaus pieno ir mišinį padėkite į šaldytuvą 10 minučių. Mišinys netrukus pavirs nuostabiai kreminiu pudingu, kuriame vienoje porcijoje gausite 25 g vertingų baltymų – tiek desertui, tiek užkandžiui tarp valgymų, tiek maloniam desertui po treniruotės!

* natūraliai yra cukraus

 

Rekomenduojamas vartojimas: Vienai porcijai sumaišykite 1 matavimo šaukštą (30 g) miltelių su 200 ml neriebaus pieno purtyklėje. Mišinį 10 minučių padėkite į šaldytuvą. Mišinys sukietėja į pudingą.
Uzglabāšana: Laikyti vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo šviesos ir mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Neto svars: 450g
Piezīme: Negalima viršyti nurodyto rekomenduojamo paros suvartojimo kiekio. Nenaudokite maisto papildo kaip subalansuotos ir įvairios mitybos pakaitalo. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Izcelsmes valsts: Vācija

Sastāvs:
Išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, modifikuotas krakmolas, 8% kakava, stabilizatorius: natrio fosfatai, difosfatai, natrio alginatas, kalcio sulfatas; Kvapioji medžiaga, druska, dažiklis: amoniako karamelė; Saldiklis: sukralozė.
Galvenā sastāvdaļa/aktīvā viela:
išrūgų baltymai
Alerģēni:
Sudėtyje yra pieno produktų. Gali būti sojos, glitimo ir kiaušinių pėdsakų.

 

Maistinė vertė per 100g per Porciją % RPN* per Porciją
Enerģētiskā vērtība 2.679,55 kj/640,00 kcal 803,87 kj/192,00 kcal 9,60 %
Tauki 13,67 g 4,10 g 5,86 %
 no tiem piesātinātās taukskābes 8,33 g 2,50 g 12,50 %
Ogļhidrāti 50,00 g 15.00 g 5,77 %
 no kuriem cukuri 36,67 g 11,00 g 12,22 %
Olbaltumvielas 76,67 g 23.00 g 46,00 %
Sāļi 8,00 g 2,40 g 40,00 %

* Orientacinė norma vidutiniam suaugusiam žmogui (8 400 kJ/2 000 kcal).Maistinės vertės: Informacija susijusi su šokolado skoniu.

Garša

"Aviečių", "Šokoladinis"

Atsauksmes

Pagaidām nav atsauksmju.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Baltyminis pudingas (450 g)”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *