+370 611 81208

NEMOKAMAS PRISTATYMAS LIETUVOJE nuo 29€!

privaatsuspoliitika

Kui külastate veebipoodi www.fitnsweet.eu, rakendame käesolevat privaatsus- ja küpsistepoliitikat (edaspidi "poliitika").

Kogume oma veebisaidi külastajate andmeid kooskõlas Leedu Vabariigi isikuandmete õiguskaitse seaduse, Leedu Vabariigi elektroonilise side seaduse, Euroopa Liidu isikuandmete kaitse seaduse ja muude asjakohaste õigusaktidega. ja kontrollivate asutuste juhised nende nõusolekul.

Andmete kogumine

Kasutades küpsiseid veebilehel www.fitnsweet.eu teenuste osutamise eesmärgil, kogume andmeid külastajate tegevuste ja nende sirvimisharjumuste kohta meie veebisaidil.

Kaitseme www.fitnsweet.eu külastajate kohta kogutud andmeid vastutustundlikult kaotsimineku, volitamata kasutamise ja muutmise eest.

Teie nõusolekul võtke teiega telefoni või e-posti teel ühendust. meili otseturunduse eesmärgil, saadame teile ainult teavet pakkumiste kohta ja kasulikku teavet, mis võib teile huvi pakkuda. Kui saadate uudiskirjaga liitudes vabatahtlikult oma e-kirja, lisame teid oma andmebaasi ning saadame teile mitu korda kuus e-posti teel eripakkumisi, tutvustusi, uudiseid ja muud kasulikku teavet. Samuti, kui teie e-post on meie andmebaasis olemas, kui olete registreeritud kasutaja või sisestasite selle tellimust vormistades, kuid ei vormistanud tellimust, saadame teile ühekordse meeldetuletuse teie jäetud ostukorvi kohta. Küpsiste abil võime koguda teavet ka selleks, et esitada reklaame või sisu konkreetses brauseris, luues erinevaid sihtrühmi.

Saate selle teabe kättesaamist igal ajal muuta, võttes meiega e-posti teel ühendust. email [email protected]

Uudiskirja tellimine

Naujienlaiškiams siųsti naudojame „MailerLite“ platformą. Sutikdami gauti naujienlaiškius, kartu perduodate ir leidžiate apdoroti savo duomenis pagal „MailerLite“ Privatumo politiką. „MailerLite“ privatumo politiką galite rasti čia: https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

MailerLite uudiskiri saadetakse kasutajatele, kes on uudiskirja saatmisega aktiivselt nõustunud. Uudiskirja tellimisest saate loobuda, vajutades iga uudiskirja lõpus olevale lingile "Loobu uudiskirjast".

Küpsiste kasutamine

Jums lankantis www.fitnsweet.eu interneto svetainėje, siekiame, kad pateikiama informacija ir svetainės funkcijos būtų pritaikytos tik Jums. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį www.fitnsweet.eu interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį.

Küpsised aitavad tagada ka veebilehe tõrgeteta toimimist, võimaldavad jälgida veebilehe www.fitnsweet.eu külastuste kestust ja sagedust ning koguda statistilist teavet veebilehe külastajate arvu kohta. Neid andmeid analüüsides saame saiti täiustada ja teie jaoks mugavamaks muuta.

Külastades www.fitnsweet.eu veebipoodi, saate märkida, kas nõustute küpsiste kasutamisega. Kui te ei nõustu küpsiste salvestamisega oma arvutisse või muusse seadmesse, võite nende kasutamise nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma valikuid ja kustutades küpsised.

Renkant informaciją taikomos administracinės, techninės ir programinės įrangos apsaugos bei kompiuterinių tinklų apsaugos priemonės, užtikrinančios pakankamą duomenų saugumo lygį, atitinkantį valdomų duomenų pobūdį ir jų tvarkymo keliamą riziką.

Kasutatud küpsiste üksikasjad

Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, näiteks nende haldamise või kustutamise kohta, külastage aadressi http://www.allaboutcookies.org.

Küpsiste tüübid

Seansi küpsised

Seansiküpsised võimaldavad teid tuvastada meie veebisaidi ühe külastuse ajal, nii et kõik lehekülje muudatused või valikud jäävad ühelt lehelt teisele liikudes meelde. Need küpsised võimaldavad teil kiiresti ja lihtsalt navigeerida oma veebisaidi paljudel lehtedel, nii et te ei pea teavet iga kord, kui külastate uut kohta, uuesti töötlema. Seansiküpsised on ajutised ja kustutatakse kohe, kui sulgete brauseri või logite veebisaidilt välja.

Pikaajalised küpsised

Püsiküpsised on küpsised, mis jäävad teie arvutisse kindlaksmääratud ajaks pärast sirvimisseansi lõppu, nii et need võivad salvestada teatud kasutaja valikuid või toiminguid, kui saiti uuesti külastate.

Esimese peo küpsised

Need on küpsised, mis on vajalikud veebisaidi www.fitnsweet.eu nõuetekohaseks toimimiseks.

Kolmanda osapoole küpsised

Need on küpsised, mida meie veebisaidi kaudu kasutavad teised organisatsioonid.

www.fitnsweet.eu kasutab veebisaidi liikluse analüüsimiseks Google Analyticsi küpsiseid. Google Analytics kogub anonüümset teavet külastajate arvu, asukoha, kust meie saiti kasutati ja milliseid saidi osi külastajad sirvisid, kohta. Need küpsised on loonud Google Analytics. Lisateavet Google Analyticsi kohta leiate aadressilt http://www.google.com/analytics. Lisateavet selle kohta, kuidas keelata veebilehtede jälgimine Google Analyticsi küpsistega, külastage: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

www.fitnsweet.eu svetainėje naudojami Facebook pixel slapukas. Šį Slapuką išsaugo „Facebook“. Jis leidžia www.fitnsweet.eu įvertinti, optimizuoti ir kurti auditorijas reklamos kampanijoms, kurios naudojamos „Facebook“ svetainėje. Visų pirma jis leidžia www.fitnsweet.eu matyti, kiek vartotojų keičia įrenginius bandydami pasiekti Interneto svetaines ir „Facebook“, siekiant užtikrinti, kad Interneto svetainės „Facebook“ reklamą matytų tie vartotojai, kuriems tokia reklama bus labiausiai aktuali remiantis vartotojo peržiūrėtu ir naudotu turiniu. Išsamesnė informacija apie „Facebook Pixel“ pateikta tinklavietėje https://en-gb.facebook.com/business/help/651294705016616.

„Facebook“ naudojamų slapukų ir „Facebook Pixel Re-Marketing“ galite atsisakyti Jūsų Facebook paskyros nuostatose.

Küpsiste kaudu kogutud teavet säilitatakse kuni küpsiste aegumiseni ja seda ei kasutata muudel eesmärkidel kui käesolevas poliitikas määratletud.

Meie veebisait sisaldab linke teiste isikute, ettevõtete või organisatsioonide veebisaitidele. Pange tähele, et www.fitnsweet.eu ei vastuta selliste veebisaitide sisu ega nende poolt kasutatavate privaatsuspoliitikate eest. Seega, kui klõpsate saidil www.fitnsweet.eu teistele veebisaitidele viival lingil, peaksite nende privaatsuspoliitikat eraldi lugema.

Sinu õigused

Teil on õigus:

  • juurdepääs meie andmetele, mida töötleme pärast küpsiste saamist;
  • nõuda mittetäielike, ebatäpsete andmete parandamist;
  • esitama meile kirjaliku taotluse anda teile teavet selle kohta, kas teiega seotud andmeid töödeldakse ja kui selliseid andmeid töödeldakse, on teil õigus tutvuda oma isikuandmetega ja järgmise teabega: töötlemise eesmärgid; asjaomaste isikuandmete kategooriad; andmeid
    saajad või saajate kategooriad, kellele teie isikuandmeid on või avalikustatakse; võimaluse korral esitatakse isikuandmed
    säilitusaeg või, kui see ei ole võimalik, siis selle tähtaja määramise kriteeriumid;
  • nõuda meilt teie isikuandmete kustutamist. Sellest hoolimata ei ole see õigus absoluutne ja seda saab õigustada vähemalt ühel järgmistest põhjustest: isikuandmed ei ole enam vajalikud eesmärkidel, milleks neid koguti või muul viisil töödeldi; Olete otsustanud oma nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks tagasi võtta, kui teie isikuandmeid töödeldakse eranditult nõusoleku alusel ja teie isikuandmete töötlemiseks puudub muu alus; Te ei nõustu oma isikuandmete töötlemisega seaduses sätestatud juhtudel ja andmete töötlemiseks puuduvad ülekaalukad legitiimsed põhjused; Teie isikuandmeid on töödeldud ebaseaduslikult; Teie andmed tuleb kustutada, kui meilt seda nõutakse;
  • taotleda oma isikuandmete töötlemise piiramist ühel järgmistest juhtudel: vaidlustate andmete õigsuse ajavahemikuks, mille jooksul saame teie isikuandmete õigsust kontrollida; Teie isikuandmete töötlemine on ebaseaduslik ja te ei nõustu oma andmete kustutamisega ning taotlete selle asemel nende kasutamise piiramist; me ei vaja enam teie andmeid nende töötlemiseks, kuid teil on vaja neid tuua, teostada või
    õigusnõuete kaitsmiseks. Kui teie isikuandmete töötlemine on piiratud, võime neid andmeid, välja arvatud säilitamine, töödelda ainult teie nõusolekul või juriidiliste nõuete kehtestamise, jõustamise või kaitsmise ja/või teie või teise isiku õiguste kaitsmise eesmärgil või avalik huvi;
  • tühistada nõusolek teie isikuandmete töötlemiseks, kui isikuandmeid töödeldakse eranditult teie nõusoleku alusel;
  • nõuda, et me edastaksime teie poolt töödeldavad isikuandmed teisele vastutavale töötlejale, kui see on tehniliselt võimalik;
  • esitage meile või Riiklikule Andmekaitse Inspektsioonile kaebus, kui arvate, et teie kui andmesubjekti õigusi on rikutud ja/või võidakse rikkuda.
 

Kui teil on küsimusi või soovite oma õigusi kasutada, võtke meiega ühendust sellel saidil loetletud viisidel.

data-id="33616" data-options="{"appear":"time","appearData":"5","occurance":"time","occuranceData":"10"}" data-fields="[]">
15% Nuolaida
Bandyk kitą kartą
Dėžutė Brownie pyragėlių dovanų
Bandyk kitą kartą
20% Nuolaida
25% Nuolaida
Bandyk kitą kartą
Nemokamas pristatymas bet kokiai sumai
Bandyk kitą kartą
30% Nuolaida
Bandyk kitą kartą
Bandyk kitą kartą
Sukite laimės ratą ir laimėkite Nuostabių Prizų!
Įveskite savo el. pašto adresą ir sukite ratą. Tai jūsų galimybė laimėti nuostabių nuolaidų!
Taisyklės:
  • Vienas žaidėjas gali žaisti vieną kartą kas 10 dienų.
  • Brownie dėžutė dovanojama perkant už 15 eur arba daugiau.