Prekių pristatymas

Koks pristatymo laikas? Užsakymas pradedamas vykdyti sekančią dieną po apmokėjimo gavimo. Užsakymai Lietuvoje pristatomi per 7 – 10 darbo dienų. Užsakymas pradedamas vykdyti sekančią darbo dieną po apmokėjimo gavimo. Užsakymai į užsienio šalis siunčiami Lietuvos paštu ir gali būti pristatomi per 10 – 20 darbo dienų nuo išsiuntimo. 

Kaip galiu sekti savo siuntą? Kai užsakymai siunčiami per DPD, vežėjas Jums atsiųs sms pranešimą api siuntos informaciją, galimą pristatymo laiką ir siuntos kodą. Siunčiant prekes kitais būdais po užsakymo išsiuntimo gausite el. Laišką su savo siuntos kodu.

1. Prekės pristatomos per kurjerį, į Omniva paštomatą, į DPD pickup punktą arba Lietuvos paštu. Į užsienį užsakymai siunčiami Lietuvos paštu.

1.1. Prekes pristatysime Jūsų nurodytu adresu kurjeriu arba paštu visoje Lietuvoje, arba į Jūsų mieste esantį paštomatą, DPD pickup punktą. Prieš pristatydamas prekes, kurjeris su Jumis susisieks ir patikslins Jums patogų prekių/užsakymo pristatymo laiką. 

1.2. Pristatymo mokestis prekėms: kurjeriu (išskyrus Kuršių Neriją) – 4.20 €; į Omniva paštomatą – 3.70 €; į DPD pickup siuntų atsiėmimo punktą – 2.00 €. Pristatymo kaina į kitas Baltijos šalis (Latvija, Estija) derinama atskirai (nuo 5 € ). Prekių pristatymas į Didžiąją Britaniją ir kitur fiksuotu tarifu – 18.00 €. Norint gauti prekes į kitas užsienio šalis (ne ES), pristatymo mokestis apskaičiuojamas pagal Lietuvos pašto tarifus, pagal esamą siuntinio svorį.

1.3. Užsakymas pradedamas vykdyti sekančią dieną po apmokėjimo gavimo. Pristatymas per 7 – 10 darbo dienų nuo išsiuntimo. Savaitgaliais, nedarbo dienomis prekės nėra pristatomos. Šeštadieniais siuntos į paštomatus sudedamos tik didžiuosiuose miestuose. Išskirtinais atvejais užsakymai pristatomi per 14 – 19 darbo dienų, apie tai iš anksto informavus pirkėją.